God Jar

Het idee kwam zomaar uit het niets, aan het eind van een dromenrijke middagdut. Van de Grote Hemelwijs een God Jar maken. Ik heb er nog steeds geen mooi Nederlands woord voor gevonden, Godpot heeft het toch niet helemaal, Gebedspot vind ik te zwaar voor de losse flodders die erin gaan … ideeën zijn welkom!

Maar waar het om gaat, daar heb ik al eens over geschreven.
Een container, een vat, een dingetje, in dit geval een Hemelwijs, om je zorgen in te stoppen als je ze in je eentje niet kunt dragen.
Laat het maar weten als ik er eentje voor jou moet maken. Hij kost €19,95 (incl. verzendkosten).

Dit bericht is geplaatst in heldinne's vlangers met de tags , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op God Jar

  1. Ferrara schreef:

    Godvanger?

  2. Hella schreef:

    ik denk nu zelf aan Opvanger ...

  3. Hella schreef:

    ik denk nu aan Zingever of Doorgever met een lichte voorkeur voor die laatste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *