popelen!

Na het eerste Australische scharnierboekje had ik zó de smaak te pakken. Ik pópelde 's avonds al om er de volgende dag weer mee aan de slag te gaan. Vandaar het thema: popelen. Ik heb bij elke letter van dat woord woorden gezocht die me blij maken, vanwege de betekenis, vanwege de klank, vanwege het woordbeeld, vanwege de associatie. Groene boekje erbij en pennen maar.
Maar ik werd vooral zo popelig van de gelli prints op deli paper, die zijn echt prachtig geworden. Dus ik heb aan elk katern twee dubbele velletjes deli paper toegevoegd.

Bij het vorige boekje maakte ik de harmonica van (nep)marmerpapier. Dat bleek niet zo goed bestand tegen het vouwbeen. Dus voor dit boekje heb ik de harmonica van gewoon papier gemaakt, en dat beplakt met restjes deli paper prints die overschoten na het uitsnijden van de bladzijden. Echt mooi geworden al zeg ik het zelf.
De ankers zijn overschotjes van de gelli prints (die maak ik op A4, dus dan schieten er mooi twee stroken van 5 centimeter over, wie wat bewaart die heeft wat).

Naast 52 foto's (sorree) heb ik mijn eerste doorbladervideo gemaakt, hij staat op YouTube!

PS het boekje is te koop voor €21,95 (incl. verzendkosten)

Dit bericht is geplaatst in heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op popelen!

  1. Rein schreef:

    Het ziet er prachtig uit en wat een leuk uitgangspunt! En dat filmpje vind ik een geweldig idee. Zo zie je echt goed hoe het eruitziet en hoe dun of dik de gebruikte materialen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *