het feuilleton begint weer!

Gisteravond kwam mij deze afbeelding onder ogen, en ik dacht meteen: Yima! Kuuksi! Het is een teken!
Dus ik heb besloten om maandag (morgen) weer te beginnen met het feuilleton. Om het mezelf nog iets makkelijker te maken, plaats ik vanaf nu 3 afleveringen per week: op maandag, woensdag en vrijdag.
Dus morgen gaan we terug naar Harstamar, waar Yima haar dochter Mia heeft opgespoord.

Dit bericht is geplaatst in feuilleton met de tags . Bookmark de permalink.

9 Reacties op het feuilleton begint weer!

 1. Elly van Doorn schreef:

  Hoera. Wat fijn ik verheug me erop.

 2. Ferrara schreef:

  Top! Ik zit klaar. Herkenbaar, dit soort signalen brengt je weer op een idee. Een vervolgverhaal achtervolgt de bedenker continu.

 3. Fenna schreef:

  Hoera!!!

 4. Erik Scheffers schreef:

  Hoi Hella, begrijp ik het goed dat je dit feuilleton al schrijvende publiceert? Ik had eerst het idee dat je een voltooid manuscript had liggen dat je op deze manier publiceerde. Groetjes, Erik

  • Hella schreef:

   Hoi Erik, toen ik begon had ik de eerste 60 afleveringen op voorraad. Toen kon ik mooi 'in het vooruit' verder schrijven. Maar langzamerhand werd dat 'vooruit' steeds kleiner, ik moest vaak dingen opzoeken of uitzoeken, of de plot beter uitdenken. Nu lig ik nog ongeveer een aflevering of 3 à 4 voor, dus ik schrijf het bijna in real time.

 5. Erik Scheffers schreef:

  Hoi Hella, petje af hoor! Ik kan niet op commando schrijven (ik ben dan ook geen professioneel schrijver en heb ook geen enkele ambitie daartoe). Ik schrijf wel vrij makkelijk. Ik denk ook dat ik een beetje schrijf zoals ik praat, ik begin met een beginzin en bedenk terwijl ik de toetsen van mijn laptop intyp wat ik verder wil schrijven. Ik typ slechts met twee vingers en dat werkt voor mij uitstekend omdat ik dan ongeveer even snel intyp als nieuwe zinnen bedenk. Veel succes met je feuilleton. Groetjes, Erik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *