een nieuwe tak


Een tijdje geleden zag ik bij iemand het idee van een scrap diary: dat je aan het eind van je knutseldag met de uitknipsnippers de dag – of het leven – samenvat. Als je het woord googelt vind je het voornamelijk in stof, maar het kan ook met restjes gelli print, afgeknipte randjes van foto's, origamipapiertjes, afgescheurd vloeipapier, lappen tekst …

In sneltempo rijpte dat in mijn hoofd tot: kaarten maken! (Er was iemand jarig voor wie ik een kaart wilde maken, gelukkig had ik voor hem nog een toepasselijke liggen.) A4-tjes in tweeën snijden, dubbelvouwen, ze beplakken met een achtergrond, en daar met de overblijfsnippers – die ik getrouw bewaar in een grote doos - een mooie abstracte collage van maken, wat een heerlijk werk! Geen druk of wat ook, super mindful in het nu besluiten wat waarbij mooi is.

Ik plaatste de eerste serie online, en meteen vroeg iemand: verkoop je die ook?
Uhm …
Jazeker!
Wat een bevredigend gevoel na de droefheid van onafgemaakte grote projecten.

Ik zet er net als bij de boekjes foto's van op Google Drive. Nu staan de eerste 14 er nog allemaal op, maar daar is dus al de helft van verkocht. Zodra ik er meer heb haal ik de verkochte weg.
Ja, of … ik laat er afdrukken van maken. Dat weet ik nog niet. Niet zo vooruit hollen altijd. Eerst maar weer lekker knutselen.

Bestelinfo en prijzen staan hier.

Dit bericht is geplaatst in heldinne's kaarten. Bookmark de permalink.

4 Reacties op een nieuwe tak

  1. Ferrara schreef:

    Heb ik net een antwoord onder je vorige frustratieblog gezet, kom je hier met prachtig werk aan. Niks zo leuk als mensen plezieren met mooi/eigen postpapier.

  2. Bettina Grissen schreef:

    Wat leuk hoe je vanzelf (misschien wel geboren uit je onvrede met je onafgemaakte projecten), op deze manier op iets nieuws komt. Zo creatief, ik heb hier echt heel veel bewondering voor.

    Groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *