zestig

Ik ben de Oppernicht: het eerstgeboren kleinkind van ons pake en beppe. Op mij volgt E. die dit weekend 60 werd, ik had het me niet eens gerealiseerd, tot ze me uitnodigde voor een theekransje in de tuin. Mooie gelegenheid voor een verjaardagsboekje!
Het duurde even voor ik het geconcipieerd had. Iets met oude foto's, dat wist ik al wel, tenslotte waren we al 60 jaar getuige van elkaars leven. Als kleinkinderen zagen we elkaar natuurlijk op feestelijkheden bij pake en beppe, op alle verjaardagen van ooms en tantes en neefjes en nichtjes, ik logeerde ook graag bij hen (ze hadden een poes! en een piano!). Later logeerde zij bij mij, in Delft, in Aberdeen …
Langs vele omwegen belandde ik in Groningen, waar zij al die tijd gebleven was. Mijn nichtjes zijn als zussen voor me.
(smileys voor de privacy)

 

Wil je ook zo'n boekje? Stuur mij foto's en ik maak het voor je. Prijs: €17,95.

Dit bericht is geplaatst in heldinne's reisboekjes met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *