Kate Atkinson – Transcription

TranscriptionTranscription by Kate Atkinson
My rating: 3 of 5 stars

Eigenlijk 3 1/2 ster, want Atkinson schrijft gewoon vreselijk leuk, af en toe lichtvoetig als Cissy van Marxveldt, soms op het vileine af. Ik heb het boek dan ook met heel veel plezier gelezen, het zit stikvol aparte personages, en hoofdpersoon Juliet lijkt overal maar een beetje op z'n Joop ter Heuls doorheen te blunderen, terwijl het uiteindelijk toch een bloedserieus verhaal blijkt te zijn over spionage en contra-spionage in WWII Engeland. En die uitwerking had het boek totaal niet op mij. (Haar vorige boeken - Life after Life en God in Ruins - hadden dat wel.)

View all my reviews

Nu door met Carson McCullers - Clock without Hands, voor de leesclub.

Dit bericht is geplaatst in recensies met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *