bewaarderij 2

Ik ben nog steeds niet door m'n studieboeken heen. Blijf het moeilijk vinden, wat ik ermee moet doen. Film Theory and Criticism is van hetzelfde college als Geschichte des Films, maar dan een verzameling geleerde essays van kunst- en filmhistorici en filosofen over het fenomeen film vanaf het begin tot halverwege de jaren zeventig. Ik weet zeker dat ik het nooit zal herlezen, het was wel heel duur, f54,50 maar liefst, en het staat al zo lang geleerd te zijn in de kast. Weer eentje voor de afdeling snob? Laten zien hoeveel ik weet? Wat ik nu nog weet over film is toch genoeg? En dan mag Geschichte des Films alsnog weg ook. Bewaar ik alleen dat Nederlandse dictaat.
Zou deze nog iets opbrengen op Marktplaats?

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, kunst met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *