Paulus

paulus-2016-11-28-10-13Ik wist toch zeker dat dit mijn eigen oude Paulusjes waren! Ik herinner me hoe ik als kind al vreselijk moest lachen om Joris het Vispaard. "En Joris, heb je je bed opgemaakt?" "Ja Paulus, het bed is op."
Maar nu sla ik ze open, en zie dat het afgeschreven exemplaren zijn van de Nederlandse School in Aberdeen! Vermoedelijk had ik mijn eigen Paulussen al lang weggedaan, en heb ik deze toen voor kindeke meegenomen. We hadden ook videobanden met Paulus, die vielen erg in de smaak. Zelf was ik altijd groot fan van de stem van Eucalypta, was het vroeger ook niet een hoorspel? Och ja, ik vind er meteen eentje online, en het muziekje klinkt zo vertrouwd!

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Paulus

  1. Adriaan Hendriks schreef:

    In het Stripmuseum in Groningen is een huiskamer anno 1960 ingericht waar je naar Paulus op de radio kunt luisteren.

  2. Erik Scheffers schreef:

    Paulus is geweldig, ik heb er helaas maar een paar. Groetjes, Erik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *