poesie

poesie-2016-12-03-10-46Tot mijn verrassing vind ik het terug tussen de kinderboekjes, dit Boekenweekgeschenk uit 1972, helemaal gevuld met poesiealbumversjes en ouderwetse plaatjes. (Ik had er pas nog aan gedacht, zou het leuk zijn om Sinterklaasgedichen in de vorm van poesiealbumversjes te maken?)
Er staan klassieke versjes in, facsimile overgenomen uit oude albums, maar ook handgeschreven verzen door nieuwe dichters, en een belezen voorafje door Drs. P.
Vroeger was alles beter.
(Nee hoor.)

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op poesie

  1. Liesbeth schreef:

    Ik heb het ook nog, zo'n leuk boekje!

  2. lethe schreef:

    Jaaaa, deze heb ik ook nog! (Wat mij betreft, waren de boekenweekgeschenken vroeger wèl beter!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *