tekenen

medicijnwiel 2016-04-17 09.56Een mens verzamelt wat in het leven, hoe kom ik hier nu weer aan? Voor de verandering zit er eens wél een kassabonnetje achterin: voor €2 aangeschaft in een kringloopwinkel in Hoorn, op 15 september 2011. Ik zie wel wat me erin aantrok (en –trekt). Het creëren van beeldende dingen (een soort mandala's zijn het) om bepaalde zaken uit het innerlijk naar buiten te brengen. Ik geloof dat ik hetzelfde doe met mijn collages.
Het gaat over symbolen uit allerlei inheemse culturen, onder andere van de Indianen en de Aborigines. Mijn lievelings. Dus ondanks dat ik het boek nog nooit in zijn geheel heb doorgewerkt, ondanks dat ik er ook nu weer niets mee ga doen, mag het toch blijven. Omdat het raakt aan fascinaties. Dezelfde reden waarom ik het überhaupt gekocht heb, natuurlijk.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, creatief met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *