creatieve vrouwen

crea 2016-04-16 10.34Het staat naast Point Zero, dit Woman's Book of Creativity, ik heb ze ook in dezelfde periode gekocht vermoed ik, en toch geeft deze meteen al bij vastpakken minder vreugde. Ik sla het open, het is mooi vormgegeven van binnen, met golfjes en spiraaltjes en een schat aan oefeningen en raadgevingen om creatiever te worden. Om creatief te mogen zijn van jezelf.
Ik moet er oude dagboeken op naslaan, maar ik vermoed dat het veel voor me betekende toen ik het voor het eerst las. Maar ik denk nu: been there, done that. Ik dank je, maar ik heb je niet meer nodig.
Iemand die ik er een plezier mee kan doen? Lees op Goodreads wat andere vrouwen ervan vonden.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, creatief met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *