hokjeskast

boekenkast schrijfboeken CIMG1940boekenkast detail CIMG1942

 

 

 

 

 
Dit is de boekenkast op mijn werkkamer. De hokjeskast, voor de verandering geërfd van kindeke. Toen zij op kamers ging kon ze hem niet kwijt, en sindsdien heb ik hem geannexeerd. Zij kreeg hem in Schotland, het was een ingenieus bouwpakket dat uit 46 plankjes bestond die we eerst nog wit moesten beitsen ook.
Hij bevat 11 compartimentjes met boeken, heeft verder een afdeling administratie (heel praktisch precies achter mijn rug), nog wat verdwaalde fotoalbums, een antieke trommel voor post, en een witte doos waar mijn Dekentje voor de Middagdut in verstopt zit. Ik kan weer even vooruit met de boekenkaststukjes!

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, creatief, schrijven met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.