the beautiful and damned

zelda 2016-01-09 10.26Dit boek dateert uit de tijd dat wij dweepten met Hemingway en Fitzgerald. Dat was een vorig leven, dat waren andere smaken, iets kan zo verknoopt zijn met andere aspekten van het leven – de studie, de mensen met wie je samen leeft – dat het zo boem op de grond valt als het web scheurt.
Ik herinner me wel dat ik van dit boek onder de indruk was, het maakt me intussen wel nieuwsgierig, ooit wil ik het eens herlezen maar dan in het Engels. Tot die tijd maar bewaren, denk ik. Als geheugensteuntje.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op the beautiful and damned

  1. Joke schreef:

    Laat ik nou helemaal niet geweten hebben dat Zelda ook een boek geschreven heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *