leve Hundertwasser

hundertwasser 2015-11-22 10.25Anderhalf jaar geleden alweer, dat we onze Hundertwasser-pelgrimage maakten. Ik ben nog steeds met het fotoalbum bezig, 850 foto's te verwerken, ga er maar aanstaan. Wat schenkt die man een vreugde! Wat maakt hij de wereld mooi en leefbaar, en vrij!
Ik moet eerlijk toegeven dat dit boek nog in plastic verpakt zat – wederom voor een tientje bij de Slegte – maar de vreugde zindert van de bladzijden. Gek, dit is opeens geen nutteloos plaatwerk.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, kunst met de tags , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op leve Hundertwasser

 1. Liesbeth schreef:

  Ikvind het ook prachtig! Doe voor het eerst van mijn leven een schilder 'cursus' met de uitgangspunten van Hundertwasser als basis. Het zijn meer workshops dan een echte cursus en ik vind het geweldig! Het zijn vier middagen waarin ik met allerlei technieken kennismaking. Had nooit gedacht dat ik het leuk zou vinden maar het is zeer inspirerend!

 2. Ella van Osnabrugge schreef:

  Zo hebben wij het ook ervaren Hella. Ik heb ons boek van de mini-Hundertwasser tour die wij afgelopen zomer deden bijna klaar. Misschien leuk om t.z.t samen te bekijken, als jouw boek ook klaar is?

 3. Borg schreef:

  Hoi,

  Ik wil volgend jaar graag een reis maken langs de hundertwasser gebouwen.
  Heb je voor mij misschien de route die je hebt gevolgd. Dan kan ik hier gebruik van maken.

  Groet,
  Heleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *