wartaal

noordervliet 2015-10-09 09.27Ik weet niet wat het is met Nelleke Noordervliet. Ik vind haar een leuk mens, luister graag naar haar columns op de radio bij OVT, lees haar graag in de krant. En tegelijk heb ik niets met haar boeken. Ja, ik heb er ooit een gelezen dat ik mooi vond, over een vader, hoe heette dat ook weer. De naam van de vader, danku wikipedia. En Tine, dat was ook mooi. En Pelican Bay. En altijd roomboter. En Snijpunt!
Dus het is wartaal wat ik hier verkondig. Het is alleen dit boek dat hier al jaren ongelezen in de kast staat zonder ook maar een sprankje vreugde aan mijn bestaan bij te dragen. Dat is in elk geval duidelijke taal.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *