boekenbaken

hermsen 2015-09-25 08.44Stil de Tijd heb ik gelezen, de rug is geknakt en het staat vol uitroeptekentjes in de kantlijn, of "cit" ten teken dat ik het in mijn citatenverzameling moet opnemen (wat ik overigens niet gedaan blijk te hebben).
Zoals dit, van Picasso: "Zoeken, dat is uitgaan van het oude in een willen vinden van het reeds bekende in het nieuwe. Vinden, dat is het volledig nieuwe."
Ook heb ik bij een woord geschreven: #woordvandedag! Het woord is 'vervelingsbestrijdingsindustrie.'
Hermsen schrijft mooi over mooie onderwerpen, ze is bezig met dingen waar ik ook mee bezig ben. Boeken in de kast die me herinneren aan wat werkelijk belangrijk is, dat is belangrijk. Niet per se goed voor een rondedansje van vreugde, maar als baken.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

1 Reactie op boekenbaken

  1. Margreet schreef:

    Helemaal mee eens !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *