sterremeer

springer 2015-06-01 09.02Een boekenweekgeschenk uit 1990. Verworven net voor de Grote Trek. Het heeft dus overal gestaan waar ik gestaan heb, en herinner me er geen woord van, geen beeld, geen scène. Wel herinner ik me dat ik andere boeken van Springer met veel plezier gelezen heb, dat ik me kon identificeren met wat hij schreef over mensen in verre buitenlanden.
Sterremeer is een schitterende titel, en ik denk: misschien nog eens lezen om te zien of ik het bewaren moet.
Maar dat is een valkuil waar Marie Kondo voor waarschuwt. Je kan wel denken dat je een boek ooit nog eens gaat lezen, maar is dat reëel als je bedenkt hoe lang het al ongelezen op de plank staat?
Nou?
Weg ermee.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *