genadeloos

dorr 2015-05-29 09.24Ik houd best veel van Renate Dorrestein. Of tenminste, van sommige van haar boeken. En met veel van wat zij zegt in Het Geheim van de Schrijver ben ik het eens.
En toch vis ik dit boekje van de bovenste plank en denk: waarom heb ik dit? Ik lees de achterflap en denk: heb ik dit gelezen? Of niet?
Het is een zoveelste druk uit 2004, waarschijnlijk gekocht toen ik nog in Amerika woonde en me op verlof tegoed deed in Nederlandse boekwinkels.
Ondanks de zwoel geopende mond zwijgt het in alle talen en brengt het geen enkele vreugde.
Spraken alle boeken maar zo duidelijk!

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

3 Reacties op genadeloos

  1. Joke schreef:

    Wat gek, ik heb precies hetzelfde. Fan van Dorrestein vanaf het eerste uur (maar nu niet meer, ik vind haar niet zo goed meer) maar tussen alle van haar gelezen boeken staat Zonder genade nog ongelezen in de kast......?? In de oorspronkelijke paperback-editie weliswaar, dus waarschijnlijk meteen na verschijnen gekocht, maar nooit opgepakt. Mijn omslag heeft een soort 'James Bond' figuren, van die silhouetten van mannen en vrouwen.
    Toch wil ik het nog wel een kans geven...

  2. margreet schreef:

    Het geheim van de schrijver en De Blokkade vond ik beide heel interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *