Ooit een normaal mens ontmoet?

Nederlandse middelbare scholen moeten meer aandacht besteden aan homoseksualiteit. Uhhuh. Dat werkt dus niet. Als je ergens "speciaal" aandacht aan schenkt (jongens en meisjes, er zijn hele gekke mensen maar dat geeft niet want ze zijn ook heel lief en je mag er niet lelijk tegen doen) blijft het beeld bestaan van iets dat niet normaal is.
Om aan te geven dat alle mensen normaal en gelijk zijn, moeten ze allemaal figureren in alle lesmethodes vanaf de basisschool. Zoals sommige leesboekjes Piet en Fatima, Jannie en Achmed hebben, kunnen ze toch ook gewoon twee mannen in een tuin zetten, of twee vrouwen in een bakkerij? En een bakker in een rolstoel en een tuinvrouw die Downsyndroom heeft? En dan gewoon uitrekenen hoeveel bloembollen ... of hoeveel kilometer ... Wanneer houden we eens op met "aandacht besteden" en beschouwen we eens IEDEREEN als normaal?
En alleen hen die wélke andere mens kwaad doen – dood wensen – als abnormaal?

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Ooit een normaal mens ontmoet?

  1. reflexxus schreef:

    moeten die mensen die een ander dood lopen te wensen wel hun bek open trekken anders weet niemand dat ze niet normaal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *