Heldenreis Kunstfoto’s

Photoshop is mijn grote hobby (schrijven is geen hobby meer, maar passie, werk, baan, zin-van-het-leven). Ik blader door gemaakte foto's tot ik een vind die me op dat moment aanspreekt. Geen schrijfveer maar een fotoveer, ik moet er iets mee doen.
Vaak laat ik –zoals dat moet bij schrijfveren- mijn handen het werk doen. Ze proberen alle verschillende knopjes van het programma uit, als mijn hart opveert laat ik het resultaat staan, vind ik het niets dan is control-z zo gedaan. Er ontstaan abstracte sprookjes of sprookjesachtige schilderijtjes. Ik zet poes tussen de vlinders of tover een zonsondergang om tot een magische grot.
Soms probeer ik bewust iets tot uitdrukking te brengen. Dat kan zijn als illustratie bij een gedicht – waarbij de ingrediënten dus aanwezig zijn – of als zelfstandig "kunstwerk." Tussen aanhalingstekens omdat ik niet weet of dit als "kunst" mag worden aangemerkt, zomaar wat zitten rommelen op de computer. Wat vinden jullie? Oordeel zelf op sjootz. (Zie het venster hiernaast)

Dit bericht is geplaatst in creatief met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Heldenreis Kunstfoto’s

  1. Ze zijn prachtig! Wat een creativiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *