towerblock cards

Het gebeurt regelmatig dat ik ergens online iets tegenkom dat ik óók wil maken. Afgelopen weken ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van de Towerblock card. Het voorbeeld waar ik mee begon, staat hier.

Bij de proefversies kwam ik er al snel achter dat de zijflapjes een millimeter kleiner moesten omdat ze elkaar anders raken, en dat het veel netter wordt met gekleurd karton met daarop afbeeldingen van een 4 millimeter kleiner. Ik hoopte dat ik kon werken met hele afbeeldingen in vierkantjes verdeeld, maar dat pakte toch anders uit.
Ik probeerde ook hoe een hogere versie eruitzag (vierhoog ipv driehoog), en hoe de verdeling van de decoratie dan moest.

Het mooie van de towerblock card is dat je er een los kaartje in kunt verstoppen met een (verjaars)wens erop. En natuurlijk verzon ik al snel weer toetertjes en belletjes in de vorm van ophangsels, waarbij je het geheel nog steeds plat kunt vouwen.

Hoe dan ook, ik ben er nog lang niet klaar mee. Ik wil ze ook graag weer verkopen en dub nog een beetje over de prijs. Het is erg veel werk om ze te maken, wat dat aangaat doen ze niet onder voor boekjes. Zou €9,95 voor driehoog en €12,95 voor vierhoog redelijk zijn? Dat is inclusief verzendkosten, waarbij ik de kaart ook rechtstreeks aan de jarige of jubilaris kan sturen.

Wat denken jullie?

Dit bericht is geplaatst in heldinne's kaarten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *