creatief!

In de Handmade Books and Artist Books groep op Fb kwam zoiets moois voorbij: de Corolla uit het boek "The Art of Origami Books" van Jean Charles Trebbi. Ik had Trebbi al eerder voorbij zien komen, hoopte dat ik ergens een goedkoop tweedehansje op de kop kon tikken, maar nee …

Na lang aarzelen toch gekocht en oh, het is is zo mooi, zo inspirerend. Ik had het nog niet opengeslagen of ik had al een zeshoekig harmonicaboekje in de steigers gezet, gemaakt van vellen uitrolpapier (waar ik de verfroller tijdens het gelliprinten op schoonrol), dat is zo korrelig dat het bijna als schuurpapier voelt.

Binnenkort ga ik me aan de corolla wagen … het is alleen al zo heerlijk om weer zoveel inspiratie op te doen!

HRB 175 hoe het leven kantelt

hoe het leven
steeds weer kantelt
van
poort naar
kom
naar hoofd
naar spiegel
volle vaas
lege fles
sleutelgat
hoe

het boekje is te koop voor €15,95

Dit bericht is geplaatst in gedichten, heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *