3 nieuwe Vlangers

Het ging even heel goed met Yima, en toen kreeg ik opeens een kamerveranderingsvirus. Gesleep en gesjouw, en geen letter meer schrijven. Wel nog een beetje geknutseld, en zo zijn er alweer 3 vlangers af. Moesten ook nog op de foto natuurlijk, en nu staat de tafel niet meer bij het raam, dus qua belichting moest ik weer opnieuw aan 't vogelen. Denk dat ik misschien nog een extra videolamp nodig heb.

Maar hier zijn ze dan:
1) een zeshoekige planeet
gelli prints en collage


En ik dacht: wat nu?
Wat heb je nodig?
Ogen gesloten of open?
dit is je oorsprong
Tot mijn verbijstering
ben ik gelukkig.

2) een kleine hemelwijs
gelli prints en collage


I shall not be moved

3) een circustent
collage (tapijten, bloemen)


these are
the days
that must
happen
to you
- walt whitman

Ze zijn alledrie te koop voor €16,95 per stuk (inclusief verzendkosten).

Dit bericht is geplaatst in creatief, heldinne's vlangers met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *