collages

Naast het priegelwerk van de Vlangers heb ik ook af en toe weer zin om iets groter te werken, al was het maar omdat ik anders heel veel grote mooie afbeeldingen nergens kwijt kan. (Ik heb weer een flinke stapel Tefaf-catalogi gescoord op Marktplaats.)
Bovendien is het leuk om weer eens wat nieuw werk aan WerkaandeMuur toe te voegen.

Ik maak deze collages op A3-formaat zwart of wit karton. Ik zoek mooie kleuren gelliprints bij elkaar als achtergrond, daarbij zoek ik dan afbeeldingen. Ik hoor van veel collagemakers dat ze afbeeldingen uitknippen en sorteren, meestal op thema, huisjes, boompjes, beestjes, noem maar op. Ik doe dat nooit, ik blader elke keer opnieuw door diverse plaatjesboeken tot ik door iets gegrepen word. Pas dan weet ik waar de collage over moet gaan. Daar zoek ik dan andere afbeeldingen bij, en een tekst die erbij past en die dan ook de titel aan de collage geeft.

De nieuwste drie zijn
Inhabiting Orange
I lost my Footing (somewhere along the way i lost my footing)
My soul is a stranger (my soul is a stranger, trying to find a home)

De originelen zijn te koop voor €75,00.
Op WerkaandeMuur kun je ze bestellen in diverse maten, op diverse materialen afgedrukt.Dit bericht is geplaatst in creatief met de tags , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op collages

  1. Wauw, wat ben je productief! Complimenten voor al die prachtige dingen die je maakt.

  2. Ferrara schreef:

    Mooi werk. Ook de combinatie van kleuren.

  3. Hella schreef:

    dank dames!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *