opeens kunnen dingen helder worden

Ik schreef al eerder over de Twintig Facetten, hoe lastig hij zich laat fotograferen en hoe ongeschikt hij was voor Tyvek.
Deze keer heb ik hem gemaakt van paars karton (160 g/m2), beplakt met paars papier en paarsige gelliprints, en daarop nog weer collage: kleine plaatjes die ik vond passen bij de tekst. En dan tot slot lichtpaars borduurgaren en paarse kraaltjes.

Het in elkaar zetten blijft een kriem, altijd is er weer dat laatste flapje waarop je geen tegendruk kunt uitoefenen. Wel bedacht ik inmiddels dat een gewoon mes uit de bestekla zich goed leent voor tegendruk op de één- en twee na laatste flapjes. Dat werd helder na een middagje googelen op nagelvijl, smalle metalen liniaal en wat dies meer zij.

Deze Vlanger is te koop voor €16,95 (inclusief verzendkosten).

Dit bericht is geplaatst in heldinne's vlangers met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *