Vlanger in opdracht!

De eerste Vlanger in opdracht is een feit. Een grote Hemelwijs, om precies te zijn. Iets met de honden en de omgeving, en welke kleur? Blauw? Kleuren van de vlag?
Ik ging eerst aan de slag met die vlag. Primaire kleuren, ik had ze niet eens in mijn verfcollectie! Dus zo'n klein setje Amsterdam besteld, en aan de slag met de gelli plate. Het resultaat was best aardig maar eigenlijk houd ik gewoon niet van primaire kleuren. Ik had het erover met kindeke en die zei meteen: "Ze hebben daar toch ook van die mooie tegeltjes?" (Zij is al jaren op zoek naar getegelte voor in de keuken.)
Kijk, daar kon ik wel iets mee. Tegeltjes gegoogeld en afgedrukt op deli paper.

Nu die honden nog, en het landschap. Ik knutselde in photoshop een langgerekte landschapsfoto voor de onderste vijfhoeken. Voor de punten zocht ik hondjes en baasje en wat fruitoogst. Met het filter ink outlines maakte ik het wat schilderachtiger allemaal.
Nu nog een tekst …
Het werd Thuis is waar de honden zijn, in de taal van het land (leve Google translate). En de vlagkleuren komen nog terug in het ophangtouwtje.
Nu maar hopen dat baasje er blij mee is!

Dit bericht is geplaatst in heldinne's vlangers met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *