vierkante kaarten

Het kwam zo: ik was eind mei begonnen met kerstkaarten, toen ik in de ban was van de blokjes.
Ik maakte vierkante kaarten met als achtergrond Liberty wallpaper, 60 stuks maar liefst. Toen hoefde ik alleen nog maar een stuk of 700 glimmende blokjes uit te knippen ... en na 300 had ik daar zó geen zin meer in!
Dus ging ik van de rest van de vierkante kaartjes 'gewone' kaarten maken, en daar had ik toch een plezier in! Ik heb inmiddels 6 series af (eentje is al verkocht). Ze kosten €10,00 per serie, inclusief verzendkosten én enveloppen, omdat je meestal geen vierkante envelopjes in huis hebt.
Je kunt de kaarten hier apart bekijken.
Zo'n setje is een leuk cadeautje, en je kunt ze ook inlijsten!
En de rest van de kerstkaarten? We gaan het zien.

Dit bericht is geplaatst in creatief, heldinne's kaarten met de tags . Bookmark de permalink.

4 Reacties op vierkante kaarten

  1. Erik Scheffers schreef:

    Hoi Hella, dit ziet er prachtig uit! Ik kan mij goed voorstellen dat je er helemaal blij van wordt om hiermee bezig te zijn. Groetjes, Erik

  2. Ferrara schreef:

    Heerlijk werk en zo ontspannend. Uitzoeken, knippen, schuiven, plakken en soms weggooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *