de wereld in

Ik heb een catalogus gemaakt van alle beschikbare boekjes.
Dat kwam zo: iemand bestelde een boekje, en ik kon het nergens vinden. Het moest wel verkocht zijn … en uiteindelijk vond ik daar de gegevens van, in de belastingaangifte notabene. Het maakte duidelijk wat ik al een tijdje vermoedde, dat ik het niet meer allemaal op orde had. Dat kwam ook doordat ik álle foto's op Google Drive had gezet, waardoor de site veel te langzaam laadde voor mijn ongeduld.
Alles op de schop, alles door mijn handen laten gaan, met als goed voornemen om aan elk nieuw boekje een blogpost te wijden. Ik stond versteld van alle verschillende boekjes die ik had gemaakt, van sommige wist ik niet eens meer hoe ze moesten! (Nog een goed voornemen: elke nieuwe binding opschrijven in een schrift. Zoals nu met het Australisch scharnierboekje waar ik nog steeds geen genoeg van krijg.)
Ook de pocket accordion wist ik niet meer. Ik vouwde er eentje open en nam aan dat ik dan wel een nieuwe kon maken. Niet dus. In plaats van 4 A4tjes had ik 4½ A4tje moeten gebruiken. Maar intussen vond ik de kleuren van de gelli prints en de washi tape (van Sinterklaas) zo prachtig dat ik het boekje toch maar afmaakte. Wie kan turquoise-met-goud weerstaan?

de aarde meten
omdat je reizen moet
weg van ketenen
vooraf ingenomen ijkpunten
het zekerweten voorbij
de wereld in

HRB 161/22 te koop voor €15,95

Dit bericht is geplaatst in heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op de wereld in

  1. Elly van Doorn schreef:

    Goed dat je alles op orde krijgt Hella. Ze zijn stuk voor stuk prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *