journey

Nikita Gill schrijft prachtige gedichten voor iedereen die wijze woorden, harten onder riemen, bekrachtiging nodig heeft. Voor dit boekje koos ik haar gedicht Journey. Waar dan zo'n ingeving om voetjes te maken vandaan komt? Ik weet het niet.
Toen moest ik nog iets met de pockets doen (bedenk opeens dat je zo'n boekje ook leuk als geldgeefverjaardagscadeau kunt gebruiken). Ik had nog meer oranje gelli prints, daar knipte ik rondjes van. De achterkant was natuurlijk bekladderd, daarvoor knipte ik afbeeldingen uit die bij de tekst pasten.
Nu nog zorgen dat ze niet in de pockets wegzakken … Uit mijn schrijfworkshopdagen heb ik nog een ikeabak vol kantoorartikelen, waaronder van die gekleurde plastic tabbladen: ideaal. Dun en sterk.

Journey

Compare your journey to no one else.
You are counties and stories already.
You are a million different words,
a million different ways.
You are forests and forest fires alike
A ship and the sea together.

The only person
you must compare
yourself with
is yourself.

Your journey
is your most powerful story.

Nikita Gill

HRB68/20 te koop voor €17,95

Dit bericht is geplaatst in gedichten, heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *