Frija’s Dagboek (9)

Ik was wel een klein beetje bang toen ik hierheen kwam met de auto, alles was zo onbekend, maar toen we thuis waren durfde ik al heel snel uit de mand om de boel te gaan verkennen. Daarna ben ik nooit meer bang geweest. Maar gistermiddag was er opeens een verschrikkelijk hard geluid. Alsof het huis zelf een brullend monster was geworden. De vrouw zei dat de buren beneden aan het boren waren maar ik weet toch niet wat boren is? Ik voelde alleen maar dat vreselijke gebrul. Eerst sprong ik in de boekenkast, toen naar het verste hoekje van de keuken, en pas toen het stil werd kroop ik bij de vrouw op schoot. Ik hoorde nog steeds rare geluiden dus ik durfde niet te gaan spinnen. Het duurde heel lang voor ik niet bang meer was.
Toen pakte de vrouw ook nog een groot ding dat heel veel lawaai maakte, ze trok het met zich mee door alle kamers. Maar dat vond ik lang zo eng niet als het boren. Dus dat vind ik wel flink van mezelf.
Verder ben ik heel braaf geweest. Ik ben niet tijdens het eten op tafel gesprongen maar netjes in de kast blijven zitten. 's Avonds keek de vrouw weer naar de tv en lag ik heerlijk op schoot. En vanmorgen heb ik Al Qaeda'tje gespeeld met de dekens. De vrouw zei dat Vorige Poes dat ok altijd deed.
Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Frija’s Dagboek (9)

  1. Ferrara schreef:

    Ha schoonheid, wat zit je mooi als een soort boekensteuntje in de kast. Pas je wel op? Er komt een tijd dat je niet meer tussen die spijltjes past. Dat ding waar de vrouw lawaai uithaalt, heet een stofzuiger, je kunt er leuk op meerijden, probeer het maar eens. Ik had vroeger (heel lang geleden) een kat die dat graag deed. Ze was een apart gevalletje dat correspondeerde met een stadskat in Amsterdam, dat was ver voor iedereen een computer had en zat te bloggen.
    Ze had ook een rubriek in het personeelsblad van haar bazin. Kattenliefhebbers zijn een beetje gekke mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *