Frija’s Dagboek (8)

Vanmorgen heb ik voor het eerst op de slaapkamer naar buiten gekeken. Ik zag de lucht en allemaal vogels. Er hangt daar ook een hele mooie glinsterende doek maar de vrouw werd boos toen ik daarmee wilde spelen. Dus toen deed ik maar snel of ik mijn pootje moest schoonmaken tussen de nagels. Dat vindt de vrouw zo knap van mij. Ze noemt het jomtiedommen. Als ik mis spring, of als zij boos wordt, net doen of je heel iets anders van plan was. Jomtiedom! Ik heb de storm in de kop geloof ik, ik kan niet ophouden met racen en stout doen vandaag. Ik heb de vrouw ook al gekrabt. Dat gaat zomaar per ongeluk.
De vrouw is erg moe, zegt ze. Gister heeft ze nog geprobeerd om een hoge klimtoren voor mij te vinden, zodat ik ook in de kamer naar buiten kan kijken. Ze kwam zo moe thuis! Maar zonder klimtoren. Nu moet ze even heel rustig aan doen zegt ze, en ik probeer me in te houden maar WOOOOOOSSSHHHH daar vlieg ik alweer. Maar ik ga wel netjes niet meer op het toetsenbord. Toch vrouw?


Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *