Frija’s Dagboek (7)

Nu ben ik hier alweer een week! Ik ben mijn zusje bijna vergeten, maar heel soms denk ik dat ze in het zwarte kastje woont. En toen ik gisteravond op mijn tafeltje naar buiten keek, dacht ik dat ik haar zag op het balkon. Gelukkig speelt de vrouw wel veel met mij. Ze was gisteravond aan de telefoon en ze zei dat het hele huis een racecircuit is voor mij. Dat is ook zo. Ik ga van de grijze stoel via de blauwe stoel naar de boekenkast en zo op tafel en van de tafel naar de bank en van de bank op het tafeltje van de tv (ik weet nu dat dat geen grote tablet is. Als je er met je pootjes aankomt, verandert er niks). Ik mag niet áchter de tv, terwijl daar juist zoveel snoertjes zijn. Dus dat doe ik lekker 's nachts.
Toen ik vanmorgen op de printer sprong, kwam er zomaar een papier uit! Dat ga ik vaker doen!
Ik mag niet op tafel als de vrouw aan het eten is, maar dan is er juist zoveel om op af te springen. Hoe voorzichtig ik ook sluip, ze ziet het steeds. Ik heb aan haar beker geroken, en we hebben 's middags weer heerlijk geslapen.
Daarna ging de vrouw boodschappen doen, maar ze was al heel snel weer terug. En boos. Ze ging weer naar beneden met de bezem en het veger-en-blik. Ik geloof dat de vuilniszak met kattenbakspul gescheurd was. Daar kon ik gelukkig niks aan doen.



Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Frija’s Dagboek (7)

  1. Ellen schreef:

    Och lieve Freija wat ben jij een zaaaaaalig beestje !! Blijf nog maar even in je ondeugende fase, je zult zien dat je snel genoeg groot bent. Zorg dat er ALTIJD iets te ontdekken blijft !!!
    Een kattenliefhebstertje uit België.

  2. Ferrara schreef:

    Wat heeft de vrouw een leuke beker.

  3. Bettina Grissen schreef:

    Er is zoveel te onderzoeken en te ontdekken voor die kleine diertjes. Zo leuk dit!

    Groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *