Frija’s Dagboek (6)

Jullie wisten niet welke glinsterende stok ik bedoelde hè? Nou, ik heb het nagevraagd, het heet een antenne. Die zit aan de radio. Hij hoort eigenlijk schuin rechtop te staan maar ik heb hem lekker naar beneden getrokken.
Verder hebben we gister heel veel lol gehad met de bank. De vrouw had het nieuwe kleedje niet goed vastgemaakt aan de onderkant, ze dacht zeker dat ik dat niet ontdekken zou, hihi. Mooi wel, het was net een hangmatje speciaal voor mij, heb er heerlijk in geslapen tot ze thuiskwam. Nu heeft ze het kleedje vastgenaaid, intussen klom ik natuurlijk steeds overal overheen. Klimmen en vliegen zijn mijn lievelings. En daarna bijten. Antennes, pennen, snoertjes (dat mag niet, NEE, maar ik doe het stiekem toch). En daarna slapen en geaaid worden. Nu ga ik eerst weer eens even op het grote zoemapparaat klimmen. (Dat heet een printer zegt de vrouw, en ze tilt me er gelijk af. Flauw!)
Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *