Frija’s Dagboek (3)

We beginnen de dag op het grote bed, aan het voeteneind zijn bewegende mormels die ik dood moet maken! Dan gaat de vrouw ontbijten, en dan gooit ze me zomaar van de tafel. Wel flauw want het ruikt zo lekker.
Ik kan nu ook van het lage kastje op het bureau vliegen! De vrouw denkt dat ik stiekem vleugeltjes heb want het is wel meer dan een meter. Maar ik mag beslist niet op het toetsenbord, dan gaat de computer stuk zegt ze. Ze heeft alle foto's van haar telefoon op de computer gezet, daar waren al heel veel van mij bij.
Toen ze gister thuiskwam van boodschappen doen rook ik zoiets heerlijks! En weet je wat ze deed? Ze ging mij opsluiten en zelf helemaal alleen dat heerlijke heerlijke opeten. Voor straf ben ik toen zomaar op dat hele hoge kastje gesprongen. Er staat een ding bovenop dat begint te zoemen als je erop springt, dus daar kwam de vrouw meteen op af rennen. Ze vond het wel heel knap van me, maar ik mocht niet over het hek.
We zouden heerlijk samen een dutje doen op mijn bed, ik lag al zo te spinnen, drukt zij opeens op een knopje en begint er een groot beest aan het plafond rond te draaien! Ik schrok me dood, ik sprong over het gezicht van de vrouw van het bed af. AU riep ze. Doe dan ook niet zo eng, vrouw! Ik ben maar onder de tafel gaan liggen, waar ik het beest niet kon zien.
's Avonds kijkt zij naar een hele grote tablet waar allemaal mensen op bewegen, maar ze willen er niet uit. Dan lig ik intussen lekker op schoot. Of ik speel met de bal, of ik vecht met Grumpycat.
Als zij naar bed gaat, schuift ze het grote hek dicht. Ik durf er nog steeds niet overheen.

Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Frija’s Dagboek (3)

 1. Bettina Grissen schreef:

  Zo'n katje heeft een heel druk leventje, met al die nieuwe indrukken. Wel flauw dat je al dat lekker eten (had je vis?) zelf opeet! 🙂
  Maar wat een dodderig snoetje.

  Groetjes,

 2. Die bovenste foto is echt fenomenaal!

 3. lethe schreef:

  Wat een mooi koppie en wat kan ze al goed schrijven! 🙂

 4. Joke schreef:

  Mensengedoe vanuit kattenperspectief......dan krijg je opeens weer een heel ander beeld 😎

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.