Frija’s Dagboek (2)

Gister hadden wij zo'n drukke dag! 's Morgens moest ik mijn dagboek dicteren aan de vrouw, en ze duwde me steeds van de tafel af, dat vond ik niet lief. Het leek wel of ik vliegen kon, zo van het bed naar het bureau. Toen ik dat 's avonds nog eens probeerde, stootte ik vreselijk mijn hoofd. Gemeen mens! Ze heeft bureau wel een meter opgeschoven! Maar nu heb ik uitgevonden dat ik kan vliegen vanaf de grote stoel.
Daarna moest de vrouw weg. Ik ben heel lief geweest. Er zijn alleen wat boeken omgevallen.
Toen ze thuiskwam, had ze een groot hek bij zich. Dat leek haar wel handig om mij mee op te sluiten, dan hoefde ze niet elke avond die boardplaten neer te zetten en die stoel ervoor te schuiven. Maar haha, dat hek was veel te laag, ik sprong er zo vanaf het kastje overheen.
Het hek kon ook andersom, maar dan moest alles opgeschoven, zei de vrouw. Ik heb haar heel goed geholpen, vooral met al die leuke snoertjes onder het bureau! Alleen kan ik nu niet meer vanaf het bureau op het kastje klimmen om over het hek te springen, flauw hoor.
Toen was ik vreselijk moe. Ik heb eerst op mijn dekentje geslapen en later bij de vrouw op schoot. Dan vindt ze me wel weer lief, ze aait me steeds.
Ik ben ook in de gang geweest, daar zijn heel veel deuren. Wanneer zouden die opengaan?

Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Frija’s Dagboek (2)

  1. Erik Scheffers schreef:

    Hoi Hella, jullie zijn duidelijk erg blij met elkaar! Groetjes, Erik

  2. Ferrara schreef:

    Frija, wat ben jij een fotogeniek katje en een ondeugend opdondertje, denk ik.
    Ik moest wel lachen om dat hekwerk, beetje kat draait daar haar pootje niet voor om, toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *