Frija’s Dagboek

Dinsdag ben ik met de auto hierheen gekomen. Ik vond het meteen leuk, er viel zoveel te klimmen en te ontdekken! Vooral de boekenkast vond ik leuk, met al die leeslintjes. Gister ben ik de hele dag op ontdekkingsreis geweest. De vrouw heeft overal speeltjes! En ik mag alles! Ze moet steeds om me lachen. Ik begon bij haar bed, daar hangen allemaal leuke dingetjes aan. Ik mocht ook even met de tablet want daar zaten opeens allemaal vliegen in die ik moest vangen.
Later ging ze op de computer (daar mocht ik dinsdag even op slapen, maar nu zegt ze heel boos NEE als ik dat doe. Zeker op een verkeerd knopje gedrukt, hihi), en kon ik daar met de speeltjes. En klimmen op de hoge kastjes.
Ze gaf me ook een knuffelbeestje, ze zei dat hij Grumpycat heet. Ik dacht even dat het mijn zusje was, dus ik heb er flink mee gevochten. Toen gingen we samen slapen op het bed dat van mij is.
's Middags heb ik weer gespeeld. En naar buiten gekeken, ik hoorde een vogeltje. De vrouw zei dat ik van 't voorjaar op het balkon mag.
Toen was ik moe. Ik heb heerlijk op haar schoot liggen slapen.
's Nachts moet ik op mijn kamer blijven. De kamer heeft geen deur dus de vrouw zet daar een plaat hardboard tegenaan. Ik denk dat ik die binnenkort wel om kan gooien. Wat zal ze dan schrikken!

Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Frija’s Dagboek

 1. Ferrara schreef:

  Dag Frija, wat zal jij het druk hebben met ontdekken en wat leuk dat je een dagboek hebt. Kunnen wij meegenieten. Zeg tegen je vrouwtje dat ze de batterijen van haar fototoestel op tijd moet opladen.

 2. Bettina Grissen schreef:

  Wat een snoepje. En ik kan me zo goed voorstellen dat zo'n diertje heel wat te ontdekken heeft! Ik hoop op nog veel avonturen van Frija!

  Groetjes,

 3. Fenna schreef:

  Leuk Frija dat in je Hella's leven bent gekomen en zij in het jouwe. Jullie zullen vast veel plezier aan elkaar beleven. Leuk dagboek heb je ook. Als het even kan blijf ik je volgen.

 4. Joke schreef:

  Prettig met je kennis te maken Freija. Ik denk dat we allemaal een beetje van je gaan houden. Dikke knuffel!

 5. Frija, we vinden je helemaal het einde!
  Popke wil van je vrouwtje graag weten hoe ze die vliegen in haar tablet heeft gekregen. Zoiets wil hij namelijk ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *