Frija’s Dagboek (13)

Gister zei iemand op Facebook dat ik zoveel liever keek dan Vorige Poes (dat was die foto van net na de middagdut, we lagen zo heerlijk samen op mijn bed). Toen heeft de vrouw uitgelegd dat ik jong en onschuldig ben, terwijl Vorige Poes een eenzame cowboy was, met een gewelddadig verleden.
Vorige Poes kwam helemaal uit Texas! Hij droeg cowboylaarzen en had altijd twee pistolen bij zich. En hij ving slangen en vogels ...
Ik vang propjes en vingerhoeden en ik huppel de hele dag door het huis, tot ik in slaap val. De vrouw wordt vrolijk van mij en ik ga ervoor zorgen dat ze net zoveel van mij gaat houden als van Vorige Poes. Hij heeft me trouwens gestuurd, vanuit de kattenhemel.
En zo heel onschuldig ben ik natuurlijk ook weer niet. Gisteravond ben ik weer een plankje hoger geklommen in de boekenkast, de vrouw moest in allerijl haar prulletjes nog een plank hoger zetten. Uiteindelijk moet ze ze aan het plafond hangen denk ik!
(Ik laat jullie ook even zien hoe ik op de printer zit als ik mijn verhaaltje voormauw.)


Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *