Frija’s Dagboek (12)

De vrouw ging in het kleine kamertje en ze deed de deur dicht! Ik mocht er helemaal niet bij! Wel een uur lang bleef ze daar, en toen kwam ze naar buiten en haar handen waren blauw en geel en goud en ze moest allemaal dingen afspoelen onder de kraan. Gelukkig hebben we 's avonds nog heel veel gespeeld. Ze kan met haar vingers naar mij toe wandelen over de tafel en dan weet ik niet meer dat zij daar aan vast zit. Ik speel ook oerwoudje met de planten, dat heeft ze gefilmd! Slingeren aan de theedoek is ook fijn.
Ik heb ook nog een lievelings die níet mag: op snoertjes kauwen. Waarom zijn verboden dingen juist het lekkerst?
's Morgens weer heerlijk op het grote bed, en ik maak nu een héél snel racecircuit: brrrrmmmm op het kastje met de glinsterdoek, vrrrrmmmm achter het schilderij langs en zo hoep! weer op het bed. Het gaat zo snel dat de vrouw geen tijd heeft om NEE te roepen. Trouwens, als ik meteen daarna spinnend onder haar kin kruip moet ze alleen maar lachen en mij aaien.Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Frija’s Dagboek (12)

 1. Joke schreef:

  Als ik lees 'het kleine kamertje' denk ik aan het toilet. Maar als de vrouw daar een uur blijft zitten en er met blauwe en gele handen weer uit komt, is het niet best 😉 dus ik denk,Frija, dat je haar hobbykamertje bedoelt....

  • Hella schreef:

   Het kleinste kamertje vind ik zo leuk! zeg dat maar tegen de vrouw van Lotje. Daar hangt een wit ding waar je aan kan trekken en dan wordt het steeds langer! Mag ook alweer niet. 🙁

 2. Ferrara schreef:

  Frija, wat heb jij vandaag een stichtelijke plank uitgekozen en dan die blik van je. 'Durf er eens iets van te zeggen.' Je kan beter extra in de theedoek hangen dan in snoertjes bijten, vrouwtje heeft gelijk dat ze je dat wil afleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *