Frija’s Dagboek (11)

Vanmorgen heb ik klapjes gehad. Ik was met de nageltjes op het kastje met de glinsterdoek geklommen. Ik deed nog snel of ik er niet was, maar de vrouw ziet alles!
Verder houdt ze wel veel van mij hoor. En ik ook van haar. Toen ze gistermiddag thuiskwam, zat ik klaar op het Grote Zoemapparaat om haar te verwelkomen. Oja, het heet een printer. Als ik op het goede knopje druk begint hij te zoemen en dan spuugt hij zomaar een stuk papier uit.
's Avonds moest ik weer even beesten. Het tafeltje met de stenen vind ik ook leuk, daar heb ik er al een paar van op de grond gegooid. Ik ben speciaal mooi gaan zitten voor de foto, dat vindt de vrouw zo lief van mij. Na al het racen viel ik zo hard in slaap dat ik helemaal in de knoop zat.Dit bericht is geplaatst in autobio met de tags . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Frija’s Dagboek (11)

  1. Liesbeth schreef:

    Het helpt ook om haar even in haar nekvel te pakken en heen en weer te schudden als ze iets doet wat echt niet mag. Dat doen modderpoezen ook. Moet je haar natuurlijk wel op heter daad betrappen en kunnen pakken😚

  2. lethe schreef:

    Wat Liesbeth schrijft, heb ik inderdaad ook gelezen. Maar alleen bij een heterdaadje inderdaad 🙂

    Ik dacht eerst dat Frija zich zat te wassen op de laatste foto. Lijkt me niet echt een relaxte slaaphouding 😀

  3. Popke is een beetje verliefd op Frija, maar ik heb gezegd dat ze daar nog te jong voor is. Vindt Popke wel jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *