naar de biep in Leeuwarden

Terug in Nederland (2005) was de eerste gang naar de bibliotheek. Niet vanwege de boeken, maar vanwege het internet! Paps en mams heb ik nooit aan de computer kunnen krijgen helaas, dus moesten wij het woningzoeken wel in de biep doen, kindeke en ik (en zij nog een beetje msn-nen met haar vrienden in Houston).
We hebben vanalles bekeken in Leeuwarden (waar ik heen wilde omdat ze er een apart gymnasium hebben, wat me voor kindeke wel zo prettig leek na haar beschermde jaren op Awty). Van enorme film-appartementen tot aggenebisje bovenwoningen, van kleine flatjes tot sombere oude huizen. We belandden uiteindelijk aan de rand van de stad, in Westeinde, waar we heerlijke jaren hebben gehad. Toen werd het tijd om echt lid te worden van de biep en eindelijk weer Nederlands te gaan lezen.

Dit bericht is geplaatst in lees- en biepherinneringen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.