verandering

Ik kan me niet meer herinneren hoe ik aan dit boekje kom. Where Time Stood Still – A Portrait of Oman is een afgeschreven biepboek en er staat behalve WITHDRAWN geen stempel in. Maar wel een nummer op de rug dat een Dewey-nummer is, en dan moet ik het haast wel in Aberdeen op de kop getikt hebben. Voor mijn boek over Oman heb ik er in elk geval gebruik van gemaakt, en dat heb ik in Schotland geschreven. Het is een schilderachtig boekje over Oman vóór de komst van de huidige Sultan. Toen was het een van de meest achtergebleven landen ter wereld, interessant voor iedereen behalve voor de inwoners. Ik blader erin en denk: dit moet ik eens herlezen. Het moet uit de expatlevendoos en in de boekenkast. Zo veranderen dingen.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *