moederschap

Het is half in het Engels, half in het Arabisch, dit boekje over de ante-natal clinic. Waar we met diverse vrouwen-van werden voorgelicht over bevalling en moederschap. Het was heel gezellig, ik zat er tegelijk met twee andere Nederlandse vrouwen, onze dochters zijn vlak na elkaar geboren, ideaal voor het speelgroepje later. De voorlichting was op Engelse leest geschoeid, toch wel anders van opvatting, gelukkig waren er zat andere Nederlandse moeders om mij te vertellen dat "wij" dingen heel anders deden.
Omdat ik een oudere primipara was, moest ik ook op controle in het Royal Hospital, daar heb ik al over geschreven. Kindeke is daar ook geboren, maar na een dag mocht ik naar de PDO-kliniek om me heerlijk te laten verwennen en te genieten van dat wondertje in haar wiegje.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *