mooie mensen

artists-2016-09-14-09-17jeremy-2016-09-14-09-19Ik wist eigenlijk niet dat ik zóveel fotoboeken had. Artists in Camera staat vol mooie foto's van filmsterren, zangers, toneelschrijvers en ander cultureel volk. Als ik het doorblader denk ik wel: oh ja, die! en oh ja die! What's not to like about zo'n mooie jonge Jeremy Irons?
Maar doe ik er verder iets mee? Of zijn dit juist prachtige iconische portretten voor collages? Bij dat idee word ik veel blijder, merk ik. Hup Marie Kondo!

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op mooie mensen

 1. Bettina Grissen schreef:

  Goh, Jeremy Irons is één van die mensen die als jonge man heel knap was, maar eigenlijk nog mooier is nu hij oud(er) is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een Leonardo DiCaprio die heel mooi was toen hij echt jong was, maar nu niet zo heel mooi ouders wordt. Waar zou dat aan liggen? Oppervlakkige schoonheid/jongheid=mooi tegenover dieperliggende schoonheid (botten?).
  Ik heb geen idee. Het kwam opeens zomaar in me op, wat een foto al niet kan doen 🙂

  Geniet van de collages iig!

  Groetjes,

 2. lethe schreef:

  En wat te denken van jonge god Robert Redford 🙁
  Terwijl Paul Newman als oude man nog steeds heel aantrekkelijk was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *