Fleur

family-2016-09-13-11-14family-of-men-dscn1671arthur-witmann-audience-pour-le-st_-louis-post-dispatch

 

 

 

 

De tentoonstelling van The Family of Man heb ik in 2006 gezien in Luxemburg, en ik geloof dat ik het boek daar ook gekocht heb. Het was de eerste vakantie als alleenstaande vrouw – goed om te merken dat ik dat allemaal ook zelf kon. Wat me op de tentoonstelling het meeste aangreep waren niet de vele droevige en gruwelijke foto's. Nee, het was de foto van een lachend publiek, ergens in Missouri. Hoe die man zo liefdevol naar zijn schaterende vrouw kijkt, zo blij om het plezier dat zij beleeft.
The Family of Woman heb ik in Amerika gekocht, en ook daarin vond ik een van mijn personages: Fleur, de beste vriendin van de hoofdpersoon.
fleur

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, schrijven met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *