Fred en Ytie

barney-1-2016-09-12-10-01ytie-2016-09-12-10-01fred-2016-09-12-10-03

 

 

 

 

Dit is een fantastisch fotoboek voor schrijvers. De fotografe heeft foto's gemaakt en verzameld die te maken hebben met haar familie en het huis waar de hele familie zo vaak samenkwam. De personages zitten dus altijd op een veelzeggende manier in een ruimte die aan de stemming meewerkt. Blikken en gebaren vormen op zich al een verhaal.
Ytie en Fred kon ik er zo uithalen, ze staan in verschillende poses in het boek: helder en rustig, maar ook vragend of boos of in paniek, of onscherp met anderen op de voorgrond. Je zou over elke foto een heel boek kunnen schrijven.
Als je Tina Barney googelt vind je een schat aan foto's. Inspiratie!

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, schrijven met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *