een goed kunstboek

looking-2016-09-11-10-47Waar en wanneer heb ik dit nu weer gescoord? Er zit een prijsstickertje aan de binnenkant – en sinds wanneer zit er geen pond-teken meer op het toetsenbord? – van £9,99 (ALT 156) dus vermoedelijk heb ik het in Aberdeen gekocht, toen ik die kunstlessen ging geven op de school van kindeke. Looking at Pictures: an Introduction to Art for Young People doet wat het belooft. Het laat je kijken naar een schilderij, om bijzondere dingen op te merken. Het vertelt hoe schilderijen gemaakt zijn, en waarom. Het is een goed boek en ik doe er niets (meer) mee. Het staat stikvol mooie plaatjes die collages mogen worden.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, kunst met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *