iemand nog een dagboekboek?

benderOoit ben ik in dit boek tot bladzij 60 gekomen, maar ik heb er niets in aangestreept of van uitroep- of vraagtekens voorzien. A Year in the Life: journaling for self-discovery is te voorschrijverig naar mijn zin, ik zie het als ik het doorblader.
Doe deze oefening, en doe daarna deze oefening, schrijf dit en schrijf dat. Wat voor dagboek kies je? Begin maar met een ringband. En schrijf dan een brief aan je Journal-to-Be die begint met Dear journal-to-be. Ik word er helemaal iebelig van.
Het boek is in vier delen verdeeld met voor ieder kwartaal dertien verschillende opdrachten en uitbreidingen daarvan, je kunt er letterlijk een jaar mee vooruit.
Dat ik het zo lang bewaard heb, komt doordat ik altijd op zoek ben naar schrijf-ideeën voor lessen. Dus alles wat hoofdstukken heeft met exercises aan het eind bewaar ik. Maar dit mag weg, dus liefhebbers … tegen verzendkosten stuur ik het op!

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, schrijven met de tags , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op iemand nog een dagboekboek?

  1. Sagita schreef:

    Je zou wel over dagboekschrijven kunnen discussiëren maar om het zo voor iemand te struktureren daar ben ik ook niet voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *