TAW

TAW 2016-06-21 08.46AD 2016-06-21 08.47
TAW workbook 2016-06-21 08.47Ik schreef al eerder over het uitmelken van succes. Deze twee boeken horen daar natuurlijk ook bij. The Artist's Way Workbook is een boek waarin je – in plaats van in je normale dagboek – het programma kunt volgen. Je kunt er de oefeningen in uitwerken (voor de Morning Pages heb je nog wel je dagboek nodig). Nu streep en schrijf ik heus wel in boeken, maar altijd met potlood. Het echte werk? Neuh.
Het kleine boekje geeft 365 ideeën voor Artist Dates. Het is in feite een cadeauboekje, je wordt er heel even blij van en dan verdwijnt het in de kast. Waar ze allebei mogen blijven staan omdat hun ruggetjes me toch vreugde schenken.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *