schitterend

atlas 2016-06-15 10.36De Atlas van de Belevingswereld is natuurlijk geen schrijfboek. Maar met geografische namen als "verboden gebied" of "bronnen van inspiratie" nodigt het wel uit tot creatief nadenken, en daar kun je over schrijven of kleien of plakken, wat je maar wilt. Bij elke kaart staat bovendien een mooie, filosofische tekst over het betreffende gebied, over geheimen, kennis, doen en laten, avontuur, vergankelijkheid en noem maar op.
De laatste kaart is die van Elders, met plaatsen als Daar, Ultiem en Ginder. De vuurtoren heet Schitteren.

er staan heel veel kaarten online, doe er je voordeel mee!

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *