geheim

dorrestein 2016-06-04 10.06Toen we in 2001 van Schotland naar Texas gingen verhuizen, kwam Karel onze Jeep (die we meegenomen hadden uit Oman) ophalen om hem mee naar Nederland te nemen. In Amerika zou hij niet door de keuring komen, bovendien was het verschepen wel érg duur voor zo'n oude auto.
Als cadeautje voor het logeren nam hij toen dit boek van Renate Dorrestein voor mij mee.
Het Geheim van de Schrijver is een van de weinige Nederlandstalige schrijfboeken die wél echte tips geven, die je wél het gevoel geven dat schrijven tenminste voor een deel gewoon een ambacht is dat je kunt leren.
Al kun je voor de werkelijke ontsluiering nog steeds het beste Honderd Valkuilen lezen.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, schrijven met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.